Vorige week stond de upgrade naar 2.1 (met wat langverwachte features) op de planning. Helaas waren deze door zowel technische (problemen bij onze netwerkleverancier) als organisatorische waardoor we het even een weekje hadden uitgesteld.

Morgenavond (21 maart) zal de upgrade worden uitgevoerd. Deze kan een aantal minuten tot een uur duren maar verwacht word dat het snel afgerond is.

Het oorspronkelijke bericht:
----------------------------------------------------
Hoi!

Het is weer eens zover. Een maandje later dan vorige keer ditmaal. Dit heeft vooral te maken dat we een hoop tijd hebben gestoken in veel veranderingen. Erg veel veranderingen wel te verstaan.

Enfin. Op 14 maart zal de site naar schatting enkele minuten tot een uur onbereikbaar zijn als we de nieuwe update installeren.

Wat is er aangepast?
Er is in de afgelopen maand een hoop aangepast. Zo is de layout hier en daar (frontpage, profiel, settings, registratiepagina) onder handen genomen en is deze een stuk strakker (en overzichtelijker!) gemaakt.

Verder zijn er wat features bijgekomen die al lang op het verlanglijstje stonden. Wat die precies zijn, ga je na de update zien. Natuurlijk publiceren we dan ook een lijst met wat er precies aangepast is.

Ik kan je wel vertellen, momenteel bevat het changelog 61 items. Dit zijn zowel grotere (nieuwe functies) als kleinere (fixes & verbeteringen) items.

Zoals elke update valt deze ook onder het tagje Beta. De nieuwe features hebben in de testsituatie prima gewerkt maar het kan zo maar zijn dat hij nu in productie in eens andere ideeën heeft ;)

Natuurlijk hopen we weer op jullie hulp in het vinden van de bugs.

We hopen dat deze update jullie gaat bevallen.