Het is jullie wellicht niet ontgaan dat het nieuws op de website een verandering is ondergaan. In het begin werden nieuwsitems voornamelijk gekopieerd vanaf diverse Engelstalige nieuwssites en geplakt op deze website. Dat is nu niet meer het geval. Onze nieuwsredactie zal vanaf deze week interessante nieuwtjes over jouw - en onze - favoriete series opzoeken en hier artikelen over schrijven zoals in de afgelopen dagen wellicht duidelijk is geworden.

Bierdopje is niet alleen een website voor ondertiteling, het is een website die zich wil focussen méér dan dat namelijk op het gehele serie gebied wat ook de merken is aan onze slogan "Alles op het gebied van series".. Door de toevoeging van eigen nieuwsberichten hopen we hiermee een stap in de goede richting te zetten.

We hopen je via de nieuwspagina op de hoogte te kunnen houden van nieuwtjes over al je favoriete series. Je kan daar echter ook een rol in spelen. Mocht je een interessant nieuwtje hebben over een serie die je graag zou willen delen, laat dit dan weten aan de nieuwsredactie.
Wie weet kunnen zij er een stuk over schrijven. Iedere tip wordt gewaardeerd!

In Bierdopje v3.0 zijn we van plan om dit verder uit te gaan breiden en zodanig naar een nieuw niveau te tillen. Er zal dan niet alleen nieuws te lezen zijn, er komen er - op termijn - ook columns en (p)reviews.

De nieuwsredactie van Bierdopje bestaat momenteel uit Mick en Jesse. Mocht je interesse hebben om ook je steentje bij te dragen in het verslaan van nieuws op de website, neem dan contact op met Mick.

Lid van de nieuwsredactie wordt je echter niet zomaar, je dient dan wel genoeg tijd te hebben om minimaal twee à drie artikelen per week te produceren. Ook voor een interessante tip kan je bij de nieuwsredactie terecht!